پایکاه خبر

به روزترین اخبار ایران و جهان

پایکاه خبر

به روزترین اخبار ایران و جهان

زرشک پلو با مرغ

 زرشک پلو با  مرغ یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که به لطف طعم نرم او در مناسبت ها و مهمانی ها ، انتخاب ویژه ای است. این ظرف مخلوطی از زعفران ، برنج لاغر و شیرین است که با مرغ شکننده و خوشمزه جفت شده است تا طعم دلپذیر ایرانی را به شما بدهد.  برای یادگیری نحوه تهیه این غذاهای خوشمزه و معتبر ایرانی ، ما از شما دعوت می کنیم این مقاله را در وب سایت مهمان خود تکمیل کنید. تا انتها سایت پارسی دی را دنبال کنید.

مرحله 1: برنج را آماده و تمیز کنید

برنج را درون یک کاسه بزرگ بریزید و با آب سرد بشویید. این منجر به از بین بردن نشاسته اضافی و جلوگیری از چسبیدن برنج می شود. چندین بار آب را تغییر دهید تا آب تقریباً شفاف شود.

پس از شستشو ، برنج را به مدت یک تا دو ساعت در آب سرد خیس کنید. این کار دانه های برنج را نرم می کند و زمان پخت و پز را کاهش می دهد.

مرحله 2: برنج را بپزید

در یک کاسه بزرگ ، آب کافی (حدود 1 تا 2 فنجان) بریزید و مقداری نمک اضافه کنید. مقدار نمک به سلیقه شما بستگی دارد ، اما معمولاً 1 تا 2 قاشق غذاخوری در هر قاشق غذاخوری است. کاسه را روی حرارت زیاد قرار دهید و آب را بیاورید. هنگامی که آب جوش می یابد ، گرما را کاهش دهید.

پس از آن ، هنگام جوشاندن آب ، برنج را به آب جوش اضافه کنید. با یک قاشق چوبی به آرامی هم بزنید تا دانه ها به هم نچسبند. بگذارید برنج به مدت 1 تا 2 دقیقه بجوشد تا دانه ها کمی رقیق شوند. سپس برنج را مزه دار کنید. اگر دانه ها کمی کاهش یافته اما هنوز بسیار خام هستند ، این زمان مناسب برای مرحله بعدی است.

مرحله 3: زهکشی برنج

هنگامی که برنج در نیمه راه است ، داخل تخلیه بریزید و آن را در زیر آب سرد قرار دهید تا نان را متوقف کرده و دمای برنج را پایین بیاورد. همچنین نشاسته اضافی را از بین می برد. در یک کاسه که با برنج پخته شده اید ، مقداری روغن مایع یا کره بریزید و مقداری برنج تخلیه شده بریزید. در این مرحله می توانید زعفران را نیز اضافه کنید.

ماهیتابه را قرار داده و گرما را کاهش دهید. اجازه دهید برنج بخار 1 تا 2 دقیقه روی حرارت متوسط ​​دوام بیاورد. برای جلوگیری از سوزش ، می توانید آن را در زیر یک کاسه شعله قرار دهید. حال ، تا زمانی که برنج دمیده شود ، باید بروید و مرغ را آماده کنید.

مرحله 4: انتخاب مرغ را آماده کنید

با استفاده از سینه مرغ یا ران با مرغ می توانید وحشیانه درست کنید. اگر از مرغ ران استفاده می کنید ، گوشت خوشمزه خواهد بود ، آب بیشتری خواهد بود. قطعات مرغ را بشویید و آنها را با یک حوله تمیز خشک کنید. این به اسپری سوخت کمتری هنگام سرخ کردن کمک می کند.

مرحله 5: پیازها را سرخ کنید

ابتدا یک کاسه یا ماهی بزرگ را انتخاب کرده و مقداری روغن مایع (حدود 1 تا 2 قاشق غذاخوری) بریزید. روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

سپس باید پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و با یک قاشق چوبی هم بزنید. به آرامی اجازه دهید پیازها طلایی و نرم شوند. این مرحله بسیار مهم است زیرا بوی پیاز در طی فرآیند سرخ کردن آزاد می شود و پایه و اساس عطر و طعم مرغ خواهد بود.

مرحله ششم: مرغ را به پیاز اضافه کنید

هنگامی که پیاز طلایی شد ، مرغ را به مخلوط اضافه کنید. کالری را کمی افزایش دهید تا مرغ تغییر کند و تغییر کند. حالا شما باید یک یا دو دقیقه مرغ را سرخ کنید تا هر دو طرف کمی طلایی شوند. این به مرغ کمک می کند تا ضمن بهبود بافت آن ، طعم خود را حفظ کند.

مرحله 7: ادویه ها را اضافه کنید

در این مرحله ، مرغ ، زردچوبه ، نمک و فلفل را به مرغ اضافه کنید.  توجه داشته باشید که زردچوبه دارای خواص ضد التهابی است و رنگ های زیبایی دارد. از نمک و فلفل نیز به عنوان ادویه اصلی برای عطر و طعم مواد غذایی استفاده می شود. تمام مواد را کاملاً هم بزنید تا ادویه جات ترشی جات به طور مساوی روی مرغ پخش شود.

یک هشتم: هویج و فلفل را اضافه کنید

هنگامی که ادویه ها به خوبی با مرغ ترکیب شدند ، هویج خرد شده را به مخلوط و پیراهن به مدت یک یا دو دقیقه اضافه کنید تا کمی نرم شود.

مرحله 9: آب اضافه کنید

بعد از کمی پخت هویج و فلفل ، آب (حدود 1 تا 2 فنجان) را به یک کاسه اضافه کنید.  از آب برای پختن مرغ و تهیه سس استفاده می شود. ماهیتابه را قرار داده و حرارت را به آرامی کاهش دهید تا مرغ بپزید. یک یا دو دقیقه یک یا دو دقیقه بپزید تا پخته و پخته شود. در این مرحله می توانید مقداری سس گوجه فرنگی اضافه کنید تا سس غنی تر شود.

مرحله 10: غلظت چاشنی را تعیین کنید

در پایان نان ، اگر احساس می کنید سس نازک است ، می توانید درب آن را برداشته و حرارت را کمی افزایش دهید تا آب اضافی تبخیر شود و سس را تشدید کند. همچنین می توانید مقداری فلفل قرمز یا ادویه های دیگر مانند دارچین یا زعفران اضافه کنید تا طعم آن را اضافه کنید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد